Onze winkel

Van Rossum Tweewielers is dé fietsenwinkel voor Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en omgeving. In onze ruime showroom in Leiden staan vele e-bikes, transportfietsen, stadsfietsen, kinderfietsen en vouwfietsen van onder andere Sparta, Batavus, Cortina, Victoria, Conway, BSP, Dahon, Aldo, Prolithium e-bike's, Noxon, Loekie, Alpina en Popal. Ook fietsen van andere merken zoals Gazelle, Koga en Trek vind je bij ons in de fietsenwinkel. Staat jouw nieuwe fiets nog niet bij ons in de winkel of online, maar wil jij ‘m graag bij ons aanschaffen? Wij kunnen jouw nieuwe fiets altijd bestellen en leveren!

Naast nieuwe fietsen hebben hebben wij ook een ruim aanbod tweedehands fietsen in verschillende prijsklassen. Bij ons krijg je sowieso drie maanden garantie en garanderen wij dat de fiets niet is gestolen! In onze webshop vind je een deel van onze tweedehands fietsen, maar niet alles staat online. Kom daarom even langs of neem eerst telefonisch contact op.

 

 

 

 In onze winkel adviseren wij je graag over de juiste nieuwe of tweedehands fiets. Samen kijken wij welke fiets het beste past bij jouw wensen. De juiste fiets voor jou is afhankelijk van vele factoren en is daarom voor iedereen anders. Het maken van een proefrit is daarbij essentieel, juist omdat een fijne fiets voor iedereen persoonlijk is.

 

Vacatures »

KOM JIJ BIJ ONS IN HET TEAM? Wij zoeken een leu...