Service & Reparatie

Het verlenen van goede service staat bij van Rossum Tweewielers hoog in het vaandel. De tweewielermonteurs zijn goed gekwalificeerd en zorgen ervoor dat uw fiets in topconditie blijft. Het Leidse bedrijf zorgt voor vakkundige reparaties en servicebeurten tegen redelijke tarieven. 

 

Servicebeurt

Speciaal voor stads, sportieve en elektrische fietsen heeft van Rossum Tweewielers verschillende mogelijkheden als het gaat om onderhoudsbeurten. De ene fiets vraagt namelijk meer onderhoud dan de andere. Er staan altijd een gratis leenfietsen klaar.

van Rossum Tweewielers komt naar je toe!

van Rossum Tweewielers haalt zijn fietsen gratis op voor reparatie en service in Leiden Leiderdorp en omgeving. Samen met u wordt gekeken wanneer het mogelijk is dat uw fiets gehaald wordt.  Tijdens de reparatieperiode hebben wij eventueel een leenfiets, dit kunt u aangeven bij het maken van de afspraak. 071-750-8132

Leenfiets

Bij van Rossum Tweewielers is het mogelijk om een leenfiets te gebruiken wanneer uw fiets wordt gerepareerd. Wanneer u uw electrische fiets brengt voor onderhoud, kunt u gebruik maken van een van de zes beschikbare electrische leenfietsen. Informeer tijdig naar de beschikbaarheid. Deze service is gratis. Vraag er naar wanneer u een afspraak maakt.