Batavus fietsen

Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek. Al vele jaren is Van Rossum Tweewielers de trotse dealer van dit vertrouwde Nederlandse fietsenmerk. Regelmatig volgt ons team een trainingen van Batavus fietsen. Alle medewerkers zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. En zo ben je bij ons verzekerd van gedegen vakmanschap!

Een fiets van Batavus heeft niet veel onderhoud nodig, maar toch is het slim om tijdig een servicebeurt uit te laten voeren door een vakman. De eerste onderhoudsbeurt is bij ons helemaal gratis. Op de tweede en derde servicebeurt ontvang je korting!

 

Batavus Premium Dealer

Naast de uitgebreide collectie Batavus fietsen en Batavus e-bikes, hebben wij als Batavus Premium Dealer altijd exclusieve en unieke Batavus actiefietsen in onze fietsenwinkel staan. Zo profiteer je van een ruim aanbod en speciale acties.

Wij adviseren je graag over de beste fiets voor jou. Een fiets die past bij jouw wensen en levensstijl. De beste fiets is voor iedereen persoonlijk! Wij raden je daarom altijd aan om een proefrit te maken op verschillende fietsen, zo weet je precies welke fiets jij het prettigst vindt fietsen. En hebben wij de gewenste fiets niet bij ons in de winkel in Leiden staan? Dan bestellen wij deze graag voor jou in de juiste maat en de gewenste kleur.

 

 Alle Batavus fietsen