Sparta fietsen

Wij zijn de trotse ‘Plus dealer’ van Sparta fietsen in Leiden, op de grens van Leiderdorp. Ons team heeft alle kennis in huis om je te adviseren over de juiste fiets en de allernieuwste e-bikes. Bij Van Rossum Tweewielers volgt iedereen regelmatig specialistische opleidingen in het trainingscentrum van Sparta in Apeldoorn. Zo is elke medewerker op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de allernieuwste Sparta fietsen en zijn wij in staat om vakkundig reparaties en onderhoud uit te voeren aan elke Sparta fiets. Ondanks dat Sparta onderhoudsarme fietsen produceert is het verstandig om tijdig een servicebeurt uit te laten voeren. De eerste onderhoudsbeurt is bij ons helemaal gratis. Op de tweede en derde servicebeurt ontvang je korting!


Sparta Demo Plus Dealer!

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets van Sparta? Kom dan bij ons langs in onze fietsenwinkel in Leiden voor persoonlijk advies. Als Sparta Demo Plus Dealer hebben wij naast een uitgebreid assortiment Sparta fietsen ook exclusieve actiefietsen in de winkel staan. Daarnaast hebben wij een groot aanbod demonstratiefietsen klaarstaan voor een testrit! Zo kun je testen welke fiets het beste bij jou past.  

Hebben wij de juiste fiets niet op voorraad? Dan kunnen wij deze voor je bestellen. Uiteraard maken wij de fietsen altijd rijklaar en kunnen wij de juiste service verlenen indien dit nodig is.

 

 Alle Sparta fietsen