Fietsen

van Rossum Tweewielers is erkend dealer van Sparta, Batavus, Cortina, Noxon, BSP, Prolithium, Aldo en Victoria fietsen.  Kopen met zekerheid willen we allemaal. Daarom bent u bij van Rossum Tweewielers aan het juiste adres.

Service en Garantie

1. Bij reparatie een gratis leenfiets
Kan uw fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook, indien gewenst, gratis een leenfiets ter beschikking.

2. Zadel omruilgarantie
Een zadel moet prettig zitten zodat u zonder zadelpijn lekker kunt fietsen. Bij van Rossum Tweewielers kunt u altijd eerst een zadel uittesten. U komt er dan vrij snel achter welke breedte en hardheid het beste zit. Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met uw keuze, dan kunt u uw zadel binnen de gestelde termijn alsnog omruilen.

3. Voor aankoop een gratis proefrit
Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!

4. Gratis 1e servicebeurt voor uw nieuwe fiets
Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (2-6 maanden) geheel gratis aanbieden.

5. Quick service voor kleine reparaties
Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen!

6. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties
Bij van Rossum Tweewielers staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Wij geven u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets.

Voor advies en vragen kunt u altijd terecht bij van Rossum Tweewielers Leiden. Natuurlijk bent u altijd welkom om het assortiment fietsen, kleding en onderdelen & accessoires te bekijken. Graag tot ziens in onze winkel!