Keola

van Rossum Tweewielers de fietsenwinkel voor Keola

Onder het motto: 'U vraagt, wij leveren' zijn wij in staat om e-bikes te produceren die aansluiten bij uw wensen.

 

De wereld ver-e-bikeren

Keola werd geïntroduceerd in 2008 en is daarmee een van de eerste e-bike producenten in Nederland. Keola wordt geprezen om de kwaliteit van de accu, het product en de uiteenlopende designs. Keola wil het liefst heel de wereld op een e-bike krijgen: de wereld 'ver-e-bikeren' is de drijfveer. In de afgelopen jaren won Keola bijzondere prijzen in verschillende testcategorieën van consumentenorganisaties, zoals de ANWB. Keola produceert een breed assortiment e-bikes, van comfortabele stadsfietsen tot avontuurlijke toerfietsen. Van degelijke herenfietsen tot praktische vouwfietsen. Onder het motto: 'U vraagt, wij leveren' zijn wij in staat om e-bikes te produceren die aansluiten bij uw wensen.
 

Productiecapaciteit

Keola kan 120.000 units per jaar produceren. In onze grote fabriekshal hebben wij genoeg ruimte en opties om de fietsen tot in de kleine details af te werken. Elke e-bike wordt uitvoerig getest in de fabriek. Dat is uniek, Keola is een van de weinige fabrikanten die elke e-bike controleert aan de hand van een uitvoerig keurschema. Kwaliteit staat voorop bij Keola. De uitgebreide test die we op elke e-bike toepassen, zorgt ervoor dat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Research & Development

Keola heeft een grote R&D-afdeling die permanent onderzoek doet naar de beste rij-ervaring. Research en innovatie gaan hand in hand met uitmuntende productiekwaliteit. De nieuwste technieken en onderdelen worden door onze R&D-afdeling uitvoerig getest en verwerkt in de omvangrijke productielijn van Keola elektrische fietsen. E-bikes zijn niet zomaar een collectie van wat losse onderdelen. De onderdelen moeten elkaar versterken en aanvullen. Wereldwijd werken we samen met hooggewaardeerde leveranciers en combineren de onderdelen die onze e-bikes kwalitatief maken.
 

Wereldwijde connecties

Wij  werken samen met partners in alle soorten en maten; variërend van lokale tot internationale merken, van retail-bedrijven tot investeringspartners. Keola weet als geen ander wat het betekent om intensief samen te werken met andere partners, om het beste resultaat te behalen. Het bedrijf opereert internationaal, met crosscontinentale faciliteiten:

 

Private Label

Zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor een eigen, uniek private label. Een eigen merknaam heeft veel voordelen, eigen prijsbepaling en oneindige promotiemogelijkheden zijn de voordelen van een eigen merk. De klant bepaalt de strategie en merknaam, wij doen waar we goed in zijn: de beste e-bikes maken. Met ons wereldwijde netwerk zijn wij in staat om geavanceerde e-bikes te bouwen. Onder het motto: 'u vraagt, wij leveren' maken wij e-bikes die aansluiten op de wens van de klant.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij komen graag met u in contact om de verdere mogelijkheden te bespreken. Heeft u net zoals Keola de droom om de wereld te 'ver-e-bikeren'? Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

Telefoonnummer
071-750-8132

 

E-mailadres
info@vanrossumtweewielers.nl